Vivus

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_testimonial admin_label=”Omdöme” url_new_window=”off” quote_icon=”off” use_background_color=”on” background_color=”#f5f5f5″ background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” portrait_url=”https://www.xn--smslna24-d0a.se/wp-content/uploads/sites/304/2016/06/vivus.png” portrait_border_radius=”0″ portrait_width=”100″ portrait_height=”45″]

Belopp:

50 – 20000 kr

Kostnad:

0 – 2400 kr

Löptid:

1 – 30 dagar

 

Ansök

[/et_pb_testimonial][/et_pb_column][et_pb_column type=”2_3″][et_pb_tabs admin_label=”Flikar” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

[et_pb_tab title=”Översikt” tab_font_select=”default” tab_font=”||||” tab_line_height=”2em” tab_line_height_tablet=”2em” tab_line_height_phone=”2em” body_font_select=”default” body_font=”||||” body_line_height=”2em” body_line_height_tablet=”2em” body_line_height_phone=”2em”] [/et_pb_tab][et_pb_tab title=”Populära lån” tab_font_select=”default” tab_font=”||||” tab_line_height=”2em” tab_line_height_tablet=”2em” tab_line_height_phone=”2em” body_font_select=”default” body_font=”||||” body_line_height=”2em” body_line_height_tablet=”2em” body_line_height_phone=”2em”] [/et_pb_tab][et_pb_tab title=”Alla Lån” tab_font_select=”default” tab_font=”||||” tab_line_height=”2em” tab_line_height_tablet=”2em” tab_line_height_phone=”2em” body_font_select=”default” body_font=”||||” body_line_height=”2em” body_line_height_tablet=”2em” body_line_height_phone=”2em”] [/et_pb_tab]

[/et_pb_tabs][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”Rad”][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_accordion admin_label=”Dragspel” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

[et_pb_accordion_item title=”Öppettider”]Utbetalningar
Måndag – Fredag:
Lördag:
Söndag:

Kundtjänst
Måndag – Fredag:
Lördag:
Söndag:

[/et_pb_accordion_item][et_pb_accordion_item title=”Kundtjänst”][/et_pb_accordion_item][et_pb_accordion_item title=”Företagsfakta”][/et_pb_accordion_item]

[/et_pb_accordion][/et_pb_column][et_pb_column type=”2_3″][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Inledning

Vivus är ett låneföretag som erbjuder sms-lån i form av smålån. De är störst inom Europa med över 3 500 000 nöjda låntagare. Det första lånet som man ansöker om och får beviljat är helt räntefritt. Det tillkommer därför inga extraavgifter som man måste betala tillbaka utöver den lånesumma man har ansökt om. Man ansöker enkelt om lånet genom deras hemsida eller genom att ringa till dem under deras öppettider. Vivus har sitt säte i Hammarby Allé i Stockholm och verksamheten är inregistrerad hos finansinspektionen. Väljer man att ansöka genom hemsidan kan man göra det dygnet runt och får då enkelt svar direkt genom hemsidan.

Deras måtto är ”Pengar för den moderna människan” vilket innebär att kunden alltid får en snabb handläggning och utbetalning. Pengarna sätts snarast in direkt på kundens konto utan några konstigheter. Man behöver inte lämna någon säkerhet för att få lånet beviljat och ansökan sker smärtfritt och enkelt.

Villkor

För att få ett lån beviljat hos Vivus, måste man vara minst 18 år fyllda. Man skall ha ett svenskt medborgarskap och även ett svenskt mobilnummer. Vidare måste man ha ett svenskt kontonummer dit de lånade pengarna kan överföras. Alla låneansökningar föranleder en sedvanlig kreditprövning innan lånet kan beviljas. Efter det första lånet betalas en fast ränta på nästkommande lån, som beräknas utifrån de antal dagar man innehar lånet samt på lånebeloppet.

Det finns en möjlighet att förlänga lånet, men då måste man betala en förlängningsavgift vilken är baserad på lånebeloppet. I de fall då lånet inte betalas inom utsatt tid, måste en ytterligare årlig ränta betalas. Om lånet inte betalas tillbaka enligt kravbrevet går ärendet till Kronofogdemyndigheten, varpå ytterligare kostnader tillkommer för varje år som ärendet ligger hos instansen. Man kan dessutom bli erlagd en betalningsanmärkning, vilket försvårar för framtida låneansökningar. Låneaktören följer gällande bestämmelser i lagstiftningen och upprätthåller alltid en god inkassosed.

Kundtjänst

Kundtjänsten har öppet vardagar mellan klockan 8.00 till 21.00. På de ordinarie helgerna finns de anträffbara mellan klockan 10.00 till 18.00. Det finns även möjlighet att kontakta dem på de flesta storhelger under samma tider som under ordinarie helger. Man når kundtjänsten enklast per telefon under öppettiderna.

Det går även att chatta direkt med dem genom deras hemsida eller att sända dem e-post. Denna service är naturligtvis tillgänglig dygnet runt. Kundtjänsten har även en särskild inkassoavdelning som är öppen alla helgfria vardagar mellan klockan 9.00 till 18.00. Denna avdelning når man genom det ordinarie telefonnumret eller genom en särskild e-postadress.

Det finns inga frågor som är för små eller för stora för att kunna besvaras av kundtjänsten, som alltid är beredda att tillmötesgå kunden. Har man några undringar, är man därför hjärtligt välkommen att kontakta kundtjänsten, både när det gäller ansökan om ett nytt lån eller frågor som rör ett befintligt lån.

Vivus är en låneaktör som har sitt varumärke under moderbolaget 4finance AB. De finns att tillgå genom sin hemsida på nätet och genom sitt huvudkontor i Stockholm. De har en filial som heter Vivus finans AB, vilken ligger i Kista i utkanten av Stockholms innerstad.

4finans AB registrerades år 2009 och innehar F-skattesedel. Vivus finns även i form av Vivus Consulting som är verksamma inom hälso- och sjukvården, Vivus Media AB som har sin verksamhet inom litterärt & konstnärligt skapande samt Vivus Corporation AB, som är verksamma som tekniska konsulter inom industriteknik. Samtliga bolag har enskilda organisationsnummer, är lokaliserade i Sverige och registrerade hos finansinspektionen.

Vivus som långivare är ett tryggt och etablerat företag som har en stor andel godkända låneansökningar. Dock beviljas inte ansökningar av kunder som har betalningsanmärkningar. Företaget har en lång och gedigen erfarenhet inom lånebranschen och i bolaget finns även det populära varumärket Onea, som står till tjänst med större lånebelopp under längre lånefrister.

Övrigt

På hemsidan kan man under en särskild flik få svar på de vanligaste frågorna som finns rörande sms-lån och deras villkor. Som kreditbolag är Vivus välkänt och mycket populärt. De har överlag de största antalet godkända låneansökningarna och kommer som 3:a bland de främsta kreditbolagen enligt statistik. Man har därför goda chanser att få sin låneansökan rörande sms-lån beviljad hos dem.

Man kan ansöka om flera lån efter varandra, om man är kreditvärdig och saknar betalningsanmärkningar och innehar en fast inkomst. Det går även att förlänga befintliga sms-lån. Kundtjänstens generösa öppettider gör att de hamnar bland de främsta i branschen och man kan räkna med ett vänligt bemötande av de professionella medarbetarna. Lånen betalas ut samtliga dagar i veckan såväl till Handelsbanken som till Nordea.

Den låneansökan som man skall fylla i inför lånet är enkel och okonstlad. Vill man ha ansökan i pappersform kan den enkelt beställas till hemadressen.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text”]

Vivus är en relativt ny aktör men har trots detta tagit marknaden med storm. Vivus är den överlägset billigaste långivaren och erbjuder alla sina kunder sitt första lån, på upp till 4000 kronor, helt kostnadsfritt. Ett gratis smslån med andra ord.

Men Vivus smslån är även mycket attraktiva för återkommande kunder, de erbjuder lån från 50 kronor upp till 7000 kronor. Du kan teckna ditt lån på så kort tid som 1 dag, upp till 30 dagar med möjlighet att förlänga ytterligare 60 dagar.

Vivus kundtjänst har öppet 08.00 till 21.00 på vardagar och 10.00 till 18.00 lördag och söndag. Med kundtjänst tillgänglig både per mail och telefon, och långa öppettider är Vivus kundtjänst en av de mest generösa.

Vivus är verksamma på i stora delar av norra Europa och sägs vara en av de ledande aktörerna på denna marknad. De länder Vivus finns representerade i idag är Sverige, Finland, Lettland och Litauen. Vivus är en del av av 4 finance group och deras svenska bolag är 4finance AB.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]