KlickLån

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_testimonial admin_label=”Omdöme” url_new_window=”off” quote_icon=”off” use_background_color=”on” background_color=”#f5f5f5″ background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” portrait_url=”https://www.xn--smslna24-d0a.se/wp-content/uploads/sites/304/2016/06/thorn.png” portrait_border_radius=”0″ portrait_width=”100″ portrait_height=”45″]

Belopp:

5000 – 40000 kr

Kostnad:

796 – 13778 kr

Löptid:

12 – 72 månader

 

Ansök

[/et_pb_testimonial][/et_pb_column][et_pb_column type=”2_3″][et_pb_tabs admin_label=”Flikar” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

[et_pb_tab title=”Översikt” tab_font_select=”default” tab_font=”||||” tab_line_height=”2em” tab_line_height_tablet=”2em” tab_line_height_phone=”2em” body_font_select=”default” body_font=”||||” body_line_height=”2em” body_line_height_tablet=”2em” body_line_height_phone=”2em”] [/et_pb_tab][et_pb_tab title=”Populära lån” tab_font_select=”default” tab_font=”||||” tab_line_height=”2em” tab_line_height_tablet=”2em” tab_line_height_phone=”2em” body_font_select=”default” body_font=”||||” body_line_height=”2em” body_line_height_tablet=”2em” body_line_height_phone=”2em”] [/et_pb_tab][et_pb_tab title=”Alla Lån” tab_font_select=”default” tab_font=”||||” tab_line_height=”2em” tab_line_height_tablet=”2em” tab_line_height_phone=”2em” body_font_select=”default” body_font=”||||” body_line_height=”2em” body_line_height_tablet=”2em” body_line_height_phone=”2em”] [/et_pb_tab]

[/et_pb_tabs][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”Rad”][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_accordion admin_label=”Dragspel” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

[et_pb_accordion_item title=”Öppettider”]Utbetalningar
Måndag – Fredag:
Lördag:
Söndag:

Kundtjänst
Måndag – Fredag:
Lördag:
Söndag:

[/et_pb_accordion_item][et_pb_accordion_item title=”Kundtjänst”][/et_pb_accordion_item][et_pb_accordion_item title=”Företagsfakta”][/et_pb_accordion_item]

[/et_pb_accordion][/et_pb_column][et_pb_column type=”2_3″][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Inledning

När du behöver låna pengar kan detta behov uppkomma snabbt, varpå du behöver ett extra tillskott av pengar i kassan. Detta kan du få genom att hitta ett kreditinstitut online, där du smidigt kan ansöka om en tillfällig kredit som ger dig de ekonomiska möjligheter som du saknar. Ett av dessa kreditinstitut är Thorn Svenska AB som erbjuder ett lån som går under namnet Klicklån, och ger dig möjlighet att snabbt kunna ansöka om en tillfällig kredit där du också får ett snabbt svar.

När du ansöker om Klicklån behöver du aldrig förklara eller uppge vad du ska använda lånet till, utan här är det bara din ekonomiska situation och stabilitet som påverkar om ditt lån beviljas eller får avslag. Ansökan om Klicklån behandlas på ett sätt som ser både till Thorn Svenska AB, samt till dig och din situation så att ingen part ska behöva hamna i problematiska ekonomiska situationer.

Villkor

För att kunna ansöka om Klicklån så ska du vara 21 år fyllda och denna kredit kan inte beviljas till dig som har tidigare registrerade betalningsanmärkningar. Att ansöka om Klicklån är enkelt och går snabbt. Det enda du behöver göra är naturligtvis att känna till att du kan betala tillbaka ditt lånade belopp, vilket gäller för låntagare vid alla typer av lån och krediter. Ansökan av Klicklån gör du på Klicklåns hemsida, och här behöver du bara fylla i det belopp som du avser att låna samt den betalningsperiod du anser dig behöva för att kunna återbetala ditt lån.

När detta är gjort så krävs ditt namn, telefon, e-post, personnummer samt ett bankkontonummer med clearing till det konto som lånet ska betalas ut till. Så snabbt går det, och sedan är din ansökan under behandling. Svaret kommer oftast direkt, i annat fall blir du kontaktad för eventuella ytterligare frågor. Ingen krav på säkerhet för lån krävs.

Kundtjänst

När du ansöker om, eller har frågor kring, Klicklån så finns det alltid möjligheter att få professionell service från en kunnig och trevlig kundtjänst som snabbt reder ut alla de frågor och mysterier du går och funderar på. För Klicklån och Thorn Svenska AB kan du få tag på kundtjänst via e-post eller telefon. Skulle du välja att uppta en kontakt via e-post så besvaras för det mesta dina frågor samma dag eller inom 24 timmar. Väljer du att kontakta kundtjänst via telefon gällande dina frågor om Klicklån kan detta göras måndag till fredag under sedvanlig kontorstid.

Att kunna få tag i en trevlig kundtjänst som verkligen kan ge dig de svar du söker, är en viktigt del när det gäller krediter och lån som tas online. Detta är något som Thorn Svenska AB har sett till för sitt Klicklån, där du alltid tas om hand på ett värdigt sätt av en kunnig medarbetare.

När det gäller Klicklån så är det Thorn Svenska AB som står bakom detta lån. Thorn Svenska AB ägs och drivs i sin tur av L’EASY-koncernen, som är en av de största kreditinstituten som är verksamma på den svenska lånemarknaden. Angående Klicklån är det dock Thorn Svenska AB som du har kontakt med, och som ger dig den information du behöver när du ska ta ett lån eller en kredit. Thorn Svenska AB är ett registrerat kreditinstitut och står under Finansinspektionens kontroll, vilket borgar för att du som låntagare kan vara säker på att du tar ditt lån av en seriös aktör inom lån och krediter.

Som kreditinstitut så har Thorn Svenska AB funnits i Sverige sedan 1969, och i Norge sedan 1975, och är en av Sveriges största aktörer inom leverans och finansiering av hem- och konsumentelektronik. Helt enkelt så kan du som låntagare göra ett säkert val i Thorn Svenska AB.

Övrigt

En sammanfattning av Klicklån från Thorn Svenska AB ger svar på tal. Här finner du ett lån som är flexibelt i form av lånebelopp och återbetalningstid. När det gäller lånebelopp och återbetalningstid så har du själv möjligheter att påverka detta så att det blir så bra och så anpassat till din egen ekonomiska situation som möjligt. På detta sätt framstår Klicklån som ett av det säkraste alternativen på marknaden när det gäller krediter och lån som erbjuds och ansöks om online.

Det är även enkelt att nå en professionell kundtjänst som alltid kan hjälpa dig när du behöver svar på en fråga som dykt upp. Vill du veta mer om Klicklån än vad som finns att läsa på Klicklåns hemsida, så kan du också alltid kontakta kundtjänsten som gärna berättar allt som finns att veta om Klicklån. Du kan lugnt och säkert välja Thorn Svenska AB och Klicklån som en kredit när du är i behov av snabbt kapital.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]