Kredit 365

Kredit 365 är en aktör som varit med länge på den relativt unga smslån marknaden. Kredit 365 erbjuder smslån för dig med betalningsanmärkning och är en av få aktörer att göra detta.

Vi vill poängtera att det är viktigt att själv göra en bedöming om du klarar av att betala tillbaka lånet i tid om det är så att du har en betalningsanmärkning, och inte lägga över ansvaret på låneinstitutet, oavsett om det gäller Kredit 365 eller någon annan aktör. Med det sagt fortsätter vi vår recension av Kredit 365.

Kredit 365 är en perfekt smslångivare för dig som av någon anledning har en betalningsanmärkning. Men tänk på att detta innebär inte per automatik att du blir godkänd om du har en betalningsanmärkning.

Att låna ut pengar till konsumenter med generellt sett låg kreditvärdighet innebär självklart högre kostnader, detta innebär däremot inte att de är den dyrast aktören på marknaden och det gör Kredit 365 till en mycket prisvärd aktör. Har du dock ingen betalningsanmärkning så rekommenderar vi att du istället ansöker om lån hos en annan aktör då kostnaden oftast blir lägre.

Kredit 365s kundtjänst går att nå på både e-mail och per telefon, vardagar 09.00 till och med 20.00 samt på helger mellan 12.00 och 17.00.
Kredit 365 är en del av norska Folkia ASA. Kredit 365 etablerades som varumärke strax efter Folkias etablering på svenska marknaden.