Expresskredit

Expresskredit är en väletablerad aktör på den svenska marknaden. Expresskredit marknadsför sig med orden Snabblån & Mobillån tryggt hos Expresskredit och deras produkter kräver liksom många andra aktörer varken borgen eller garanti av dig som låntagare. Däremot så krävs en stabil ekonomi och deklarerad inkomst i Sverige. Det krävs även att du har ett mobilnummer registrerat i ditt namn samt att du är folkbokförd i Sverige.

Expresskredit har följande tre låneprodukter, 1000 kronor, 2000 kronor samt 3000 kronor. Samtliga på 30 dagar. Dock kan du som ny kund endast ansöka om 1000 kronor och först andra gången ansöka om ett lån på 2000 kronor. För att ansöka 0m 3000 kronor måste du ha lånat 2 gånger tidigare. Det förutsätter givetvis också att du skött återbetalningen.

Expresskredit ligger bland de dyrare aktörerna och tar ut en ansökningsavgift på 20 kronor. En kostnad som tas ut oavsett om mobillånet blir beviljat eller inte.

Expresskredit är ett varumärke under Expresskredit Norden AB. Expresskredit Norden AB är dotterbolag till SMS Pengar Norden AB. Expresskredit har varit verksamma sedan 2007.