Easycredit

Easycredit erbjuder mikrolån, så kallade smslån, gentemot konsument. Det som talar för Easycredit är deras breda utbud av lån. De erbjuder flera olika lånebelopp och anpassar löptiden därefter.

Deras kundtjänst går att nå på både telefon och e-post, och har öppet måndag till fredag samt lördag, dock med något kortare öppettider. Söndagar är kundtjänsten stängd.

Tillskillnad från många aktörer så har Easycredit inget nykunds erbjudande på sina lån, detta kan givetvis ses som både positivt och negativt.

Easycredit är en av de dyrare aktörerna på marknaden, och de tar dessutom ut en ansökningsavgift för sina sms-lån. Det innebär dels att oavsett om lånet beviljas eller inte så kostar det. Det innebär också att du måste ha en mobilabonnemang eller kontantkort som är registrerat på dig. Idag uppgår ansökningsavgiften till 25 kronor och debiteras från ditt telefonabonnemang.

Easycredit är ett varumärke som drivs av Northmill Ab och är registrerat hos finansinspektion. Northmill ABs Easycredit har funnits på marknaden sedan 2006.