Nya Smslångivare 2016

Det finns en rad med aktörer på marknaden som erbjuder smslån till bra villkor. Men det är alltid mer spännande att försöka hitta nya smslån då dessa ofta har bra villkor. Att de ger så bra villkor beror på att de behöver ta sig in på marknaden. Deras förmånliga villkor är därför lite utav en marknadsföringskampanj i syfte att få nya kunder som förhoppningsvis blir återkommande.

Läs även: Nya Smslångivare som godtar Betalningsanmärkningar

Smslån generellt
Smslån är ett typ av snabblån som man kan ta ifall man väldigt snabbt behöver en liten summa pengar. Nu för tiden söker man nästan alltid smslån via nätet, men innan internet fanns tillgängligt i mobiltelefoner så skickade man ett sms med en text om hur mycket man ville låna. Det är därifrån nya smslån har fått sitt namn.

Smslån är en bra lösning ifall man behöver betala en liten summa pengar just nu. Ifall man inte har några pengar löst så är smslån ett bra alternativ. Då får du pengarna direkt från lånföretaget och du kan därefter betala det som du skulle betalas. När du fått pengarna har du en viss tid på dig att betala tillbaka lånet innan det börjar dras ränta. Ofta är detta 14 eller 30 dagar. Var dock uppmärksam på andra avgifter som kan tillkomma. Till exempel faktureringsavgift för nya smslån eller andra fasta avgifter.

Ansöka som nya smslån
När du tar ett nytt smslån behöver du ansöka och registrera dig hos ett företag som tillhandahåller just smslån. Själva processen är ganska enkel och den är inte alls svår att förstå. När man behöver pengar snabbt ska det vara enkelt att låna pengar. Du behöver i stort sett bara ange ditt personnummer och kontonummer och därefter vänta på att de gör en kreditupplysning för att se om du kan betala tillbaka eller inte. När den är godkänns sätt dina pengar in på ditt bankkonto så snabbt som möjligt. Ofta kommer pengarna in på ditt konto samma dag som de skickas.

När du väl har tagit ett av våra nya smslån har du lättare att ta lån nästa gång. Hos många företag kan du låna högre belopp ifall du genomfört ett lån tidigare. Du får ibland även ränterabatt som ger dig ett förmånligare pris. Något som är säkert är att du slipper alla ansökningsprocesser etc. De vet ju redan vem du är och vad du går för. På så sätt får du ditt lån snabbare än vad du annars skulle få.